Beste bezoeker,

Welkom op de website van Jansen Marc bvba. Wij zijn een compact maar zeer dynamisch bedrijf, met ondertussen 50 levensjaren op de teller, reeds meer dan 30 jaar ervaring in bouw- en infrastructuurprojecten, reeds meer dan 15 jaar actief als veiligheidscoördinator en preventieadviseur en ondertussen meer dan 10 jaar onder de vorm van een eigen bvba.

Na 10 jaar quasi alle diensten aangeboden te hebben die aan een bouwproces gelinkt zijn was het tijd om onze dienstverlening te evalueren. Door de grote wijzigingen op vlak van wetgeving de voorbije jaren en de grote uitdagingen waar we de komende jaren nog voor staan op vlak van energie, nieuwe bouwtechnieken, nieuwe woonbehoeften, nieuwe manier van bouwprocessen, … zijn wij er dan ook sterk van overtuigd dat elke dienst een gespecialiseerde aanpak vergt, en dan liefst nog een persoonlijke.

Daardoor hebben wij de beslissing genomen enkel nog de diensten aan te bieden waarvan wij zelf overtuigd zijn over voldoende kennis en ervaring te beschikken. Wij grijpen daarom terug naar onze corebusiness: projectmanagement, veiligheidscoördinatie en preventieadvies.

  • Projectmanagement
  • Veiligheidscoordinatie
  • Preventieadvies